Svu robu šaljemo putem BH EXPRESS POŠTE po cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

Koja je cijena dostave?
Cijene dostave se automatski izračunavaju prema težini proizvoda a prema važećem cjenovniku BH pošte ( www.posta.ba). Možete da izaberete metod dostave koji Vam odgovara prilikom narudžbe.

Slanje u inostranstvo:
Da, šaljemo poštom u inostranstvo.

Kako da uplatite narudžbu:

Nakon što potvrdite narudžbu, uplatu možete izvršiti:

– Kreditnom karticom putem PIKPAY servisa,

– Općom uplatnicom (primjerak uplatnice šaljemo na Vašu e-mail adresu).

SIGURNOST PLAĆANJA

Sve transakcije karticama su osigurane od strane  PikPay-a,  stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i PikPay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Da li su svi artikli na stranici dostupni?

– Svi artikli navedeni u našem web shopu su dostupni za naručivanje. U slučaju da neki artikal nema na stanju, pored informacije stoji NEMA NA STANJU te ga nije moguće naručiti.

Kada možete očekivati svoje artikle?
– Sve narudžbe pakuju se narednih 2-3 dana, osim vikendom (subota i nedjelja), u slučaju državnih praznika kada pošta ne radi rok isporuke se produžava i paketi se pakuju kako pristignu narudžbe.

– Rok isporuke zavisi od BH POŠTE (za pošiljke unutar BiH), a ukoliko ne primite nakon 5 radnih dana, molimo da nam se javite.

– Rok isporuke za ostale zemlje zavisi i od pošte te zemlje. Uobičajeno treba oko 7 do 10 dana. Ukoliko je prošlo vremena duže od toga, molimo da nam se javite.

– Radni dani su od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, subotom i nedjeljom ne šaljemo pakete.