DODACI

DracoMom dodaci za nošenje

Sve što vam treba za uspješno nošenje

Dodaci
hip bag Joy

DracoMom Hip Bag

Želite svoj mobitel, ključeve i još neke sitnice nadohvat ruke dok nosite bebu ili jednostavno trebate torbicu oko struka? DracoMom Hip Bag je tu da Vam u tome pomogne. Odaberite hip bag po Vašem ukusu, da je odgovarajući uz nosiljku.
Nudimo Vam izbor u materijalima i dezenima.

 
Hip Bags

DracoMom Sackpack

Svakodnevna potreba da se nešto ponese, a da vam ne opterećuje ruke, riješena je ovim ruksakom sa uzicama. Lako se koristi i kombinuje uz nosiljku.

 
Sack Packs

DracoMom gricke

Kada toliko uložite u svoju nosiljku, ne želite da se brzo pohaba i izgleda istrošeno. Zato su tu gricke da zaštite dijelove nosiljke koji se najprije uprljaju, tj.naramenice. Ovi dijelovi su najbliži bebinim ustima i najdraži onima kojima rastu zubići pa su prvi “na udaru”. Da ne biste nakon svakog nošenja prali cijelu nosiljku, zaštitite je grickama koje možete prati i nakon svakog korištenja nosiljke (način pranja ovisi o materijalu od kojih su gricke napravljene).

 
Gricke

DracoMom Šal

 

 
Šal

DracoMom lumbalna potpora

Lumbalna potpora je tu da vam pojača udobnost pojasa na leđima, u lumbalnom dijelu.

 

 
Lumbalna Potpora

DracoMom Doll Carrier

Male nosiljke prilagođene djeci, da i Vaši mališani mogu poput svojih mama i tata nositi svoje najdraže…

Doll Carriers

DracoMom coveri

Elegantni, topli i izdržljivi. Zimske navlake su neophodne za zimske porodične aktivnosti.
DracoMom coveri prave se u dva sloja za izuzetnu udobnost i zaštitu u širokom rasponu vremenskih prilika. DracoMom coveri kombiniraju softshell – vodonepropusni i vjetronepropusni sloj – i odvojivu podstavu od flisa (fleece) koja će dodatno grijati Vaše dijete. Unutarnji sloj od flisa je drikerima pričvršćen za vanjski sloj (softshel) te se po potrebi može skinuti. Na coveru se nalazi odgovarajuća kapuljača da zaštiti glavicu djeteta i veliki topli džep da zaštiti Vaše ruke.
Cover je neovisan i lako se može namjestiti dok je Vaša beba još u nosiljci.

 
Coveri