Savjetnice za nošenje – Lenine putujuće nosiljke

Ko su savjetnice za nošenje?

Savjetnice za nošenje su uglavnom ili stručna medicinska lica ili majke sa dugogodišnjim stažom u no-šenju svoje djece koje se odluče da završe neku od škola za nošenje. Škole i stepeni školovanja se razlikuju, a savjetnice u Leninim putujućim nosiljkama imaju certifikate iz 4 najpoznatnije škole nošenja.
Savjetnica za nošenje je tu da vam pomogne da bezbjedno i udobno nosite svoje dijete, pomogne prilikom izbora nosiljkekoja je najbolja za vaše potrebe, ali i tu da vas ohrabri i da vas osnaži kao roditeljai izgradi sampouzdanje da krenete u avanture nošenja samostalno i bez straha.

Šta je projekat Lenine putujuće nosiljke?

Lenine putujuće nosiljke je projekat koji je nastao kao ideja jedne mame, Ane Vuletić da približi nošenje svima i koja zajedno sa timom nevjerovatnih majki gradi zajednicu bezrezervne podrške roditeljima. Ova podrška iako je primarno u nošenju, ona se tu ne završava. LPN trenutno ima dostupno preko 130 brendova iz cijelog svijeta i oko 450 nosiljki u cijelom regionu. Pokriva Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju. Kroz grupu moguće je testirati nosiljke prije kupovine, ali i rentirati ukoliko niste u mogućnosti da kupite.

Kakve su recenzije za DracoMom nosiljke?

Za DracoMom Carriers dovoljno je reći da su prošle godine izglasani od strane roditelja kao najbolje meko oblikovane nosiljke i Onbuhimo nosiljka.
Veliki broj roditelja se upravo odluči na kupovinu DracoMom nosiljke nakon testa. Najčešće se pominje kvalitet, udobnost i nivo prilagodljivosti kao najveći benefiti.

Zašto savjetnice preporučuju DracoMom Carriers?

Cijeli admin tim je kupio makar jednu DracoMom nosiljku, a neki od nas i po nekoliko u različitim veličinama. Nama kao savjetnicama su odlične za savjetovanja jer ih je lako podesiti na svaku građu i uzrast bebe i samim tim olakšava naš posao.Također, kao savjetnice želimo da podržimo i naše mame preduzetnice i kvalitet i ljubav uložen u DracoMom nosiljke. Važno je reći da je DracoMom nosiljka prošla sve testove i ima zvaničnu certifikaciju da je bezbjedna za djecu, a za djecu želimo samo najbolje.